Mexhiti: Votë për “Republikën” e imagjinuar është votë kundër rrugës euroatlantike

Për Republikën, kur e kërkonte koha dhe nevoja ishte Ali Ahmeti i cili me shumë shokë dhe shoqe i qëndroi mbrapa këtij koncepti.

Sot më shumë se kurrë kemi nevojë për konceptin konsensual, ku kufijtë e Maqedonisë Veriore do të na i mbron NATO dhe BE!
Andaj, çdo votë për “Republikën” e imagjinuar është votë kundër rrugës Euroatlantike dhe frymës perëndimore të vendit tonë.
#PërRepublikëKonsensuale 🇪🇺

https://www.facebook.com/izetmexhiti/photos/a.572934036114569/2691760260898592/?type=3&theater