Mickoski, LSDM-së: Nuk i bëtë pagat 500 euro, sepse çantat Louis Vuitton ishin më të rëndësishme për ju!

BDI
728x90

Sonte, kryetari i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, nga Gjorçe Petrov tha se pas 15 korrikut, kriminelët do të përfundojnë dhe do të miratohen shumë projekte që do të përfitojnë qytetarët, përcjell FLAKA.

“Më 15 korrik, ne do t’ju dërgojmë në anën e errët të historisë dhe do t’ju mposhtim ashpër. Ky koalicion, ky popull këtu duhet t’ju tregojë si ta doni atdheun, si ta doni Maqedoninë. Të bashkuar, maqedonas të bashkuar, shqiptarë, boshnjakë, turq, romë, vllehë, serbë, të gjithë do të luftojnë për Maqedoninë e tyre”, tha Mickoski.

Mickoski shtoi se populli maqedonas do të luftojë për një Maqedoni më të mirë, për të cilën ëndërron të gjithë.

“Dua të them disa fjali për atë që mundën, sepse ishte është slogani i kësaj qeverie, ata thonë se mundën. Unë do të thoja “Ju mundeshit”, dhe kjo është koha e kaluar. Dhe çfarë mund të bënit? Ju mund të punonit, në vend që ta poshtëronit, ta përçmoni këtë popull, në vend që ta copëtoni, ta ndani dhe të turpëroni vendin tonë, atdheun tonë. Ju mund ta bëni atë krenar, dinjitoz, të respektuar, të dashur në shtëpi dhe të respektuar në të gjithë botën. Por jo, jo. Ju nuk donit ta bënit atë, sepse një grusht verdhimesh, privilegje, luks, në kurrizin e këtij populli të vuajtur, ishte më e rëndësishme për ju. Kjo ishte më e rëndësishme për ju. Ju mund të kishit bërë shumë më tepër, mund të kishit sjellur atë rrogë mesatare prej 500 eurosh, nëse do të kishit punuar. Por jo, nuk i sollët, sepse çantat Louis Vuitton ishin më të rëndësishme për ju”, tha Mickoski. 

BDI