Mik & Rrok bombardojnë me ‘Saba’ (Video)

Reperat e famshëm Mik dhe Rrok tashmë kanë realizuar edhe një hit tjetër të rradhës. Ndonëse jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dy shqiptarët e famshëm nuk harojnë të këndojnë edhe shqip, ndërsa në këtë videoprojekt kanë bashkëpunuar për produksion me Diogo Milagre, videoklip me Jonathan Diaz (Soundvisionfilms) si dhe me mbështetje nga Albanian Management, menaxheri i muzikës shqiptare Labinot Nuraj.

Për të ndjekur artistët në Instagram klikoni:

@hitmanmuzik_ @mik_hbf

Ndërkohë që hiti i fundit në video:

https://youtu.be/yVejZSZcQFY