Milloshovski mbështet Gjorçevin

Antonio Milloshovski do ta mbështes kandidaturën e Vllatko Gjorçevit për president të shtetit. Ish ministri, emri i të cilit përflitej si kandidat i mundshëm dhe favorit i opozitës për pasardhës të Gjorge Ivanovit, në profilin e tij në facebook i uroi kolegut të tij deputet Vllatko Gjorçev për kandidaturën dhe i premtoi se do ta mbështes në Konventën e partisë që do të mbahet në Strugë.