Ministri Arbër Ademi jep vendim: Profesoresha Arjeta Veliu të kthehet në vendin e punës!

Rasti i largimit nga puna të Arjeta Veliu bëri bujë në media, sipas informatave jozyrtare Ramie Kurtishi, brenda javës ka pasur dy takime me Ministrin e Arsimit Arbër Ademi, nga i cili është urdhëruar që të respektojë vendimin e Gjykatës Supreme dhe ta kthejë Arjetën në punë. Në të kundërtën, përmes një dokumenti Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) ia ka bërë me dije drejtoreshës se sipas Kodin Penal për çdo mos respektim të vendimit gjyqësor mund të dënohet edhe me masa më të repta.

https://youtu.be/fAY_ZO0RUBI