Ministri Bekteshi realizoi takim pune me ambasadorin e sapoemëruar të Holandës, Dirk Jan Kop

“Sot realizova takim me ambasadorin e sapoemëruar të Holandës, Dirk Jan Kop. Biseduam për reformat që Ministria e Ekonomisë ka realizuar deri më tani në aspekt të rritjes ekonomike dhe përmirësimin e standardit jetësor të qytetarëve. Holanda mbetet mbështetës i Maqedonisë së Veriut për anëtarësimin e plotë në NATO dhe fillimin e negociatave pë anëtarësim në BE.” – shprehet Bekteshi.