Ministri i arsimit, Arbër Ademi, priti në takim nobelisten tuniziane, Wided Bauchamaui

Ministri i arsimit dhe shkencës, Dr.Arbër Ademi, sot ka pritur në takim nobelisten tuniziane Wided Bauchamaui, eurodeputetin Stelios Kouloglu dhe diplomatin Nano Ruzhin.

Ministri Arbër Ademi me nobelisten Bauchamaui , eurodeputetin Kouloglu dhe diplomatin Ruzhin kanë diskutuar në lidhje me përparimin e marrëdhënieve ndërfqinjësore mes Maqedonisë dhe Greqisë.

Poashtu theks të veçantë gjatë takimin i është kushtuar edhe rëndësisë që ka sistemi arsimor në kultivimin e tolerancës dhe urave të mirëkuptimit.
Ngritja e cilësisë, idetë dhe planet për një arsim sipas standardeve europiane, gjithashtu kanë qenë temë e bisedës në takimin e sotëm të ministrit Ademi.