Ministri Latifi takoi dr. Pashko Camaj, mundësi e bashkëpunimit në shëndet publik

Ministri i Shëndetësisë së Kosovës, Rifat Latifi, gjatë qëndrimit në ShBA, ka takuar Dr. Pashko R. Camaj, Doktor i Shkencave të Shëndetit Publik dhe drejtor i Shëndetit dhe Sigurisë për Transportin Publik në Nju Jork.

Ministri Latifi e ftoj Dr Camaj, që të jetë pjesë e bashkëpunimit të hulumtimeve shkencore që kanë të bëjnë me mbrojtjen dhe përmirësimin e shëndetit publik në Kosovë, shkruan Ministria e Shëndetësisë së Kosovës.

Dr. Pashko R. Camaj u shpreh se është i gatshëm për një bashkëpunim të tillë, gjithmonë në mbrojtën e shëndetit të qytetarëve të Kosovës, thuhet në kumtesë.

Postimi i plotë:

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Dr. Rifat Latifi, takoi sot Dr. Pashko R. Camaj, Doktor i Shkencave të Shëndetit Publik dhe drejtor i Shëndetit dhe Sigurisë për Transportin Publik në Nju Jork të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ministri Latifi, tha se bashkëpunimi me ekspertët e Shëndetit Publik ka rëndësi të madhe dhe se shkëmbimi i përvojave në këtë drejtim është më se i domosdoshëm.

Ministri Latifi e ftoj Dr Camaj, që të jetë pjesë e bashkëpunimit të hulumtimeve shkencore që kanë të bëjnë me mbrojtjen dhe përmirësimin e shëndetit publik në Kosovë.

Ndërkaq, Dr. Pashko R. Camaj u shpreh se është i gatshëm për një bashkëpunim të tillë, gjithmonë në mbrojtën e shëndetit të qytetarëve të Kosovës.