“Miss Zvicrës” i marin titullin, gjenë ngushëllim tek modelja shqiptare

Në mars, ajo u emërua zviceriani më e bukur, tani ajo nuk mban më kurorë, kjo për shkak të shkeljeve të kontratës, organizata ka vendosur ti ndaj rrugët menjëherë nga Jastina Doreen Riederer. Deri tani nuk ishte ende në detyrë: Jastina Doreen Riederer (20) nuk është më Zvicra pas dhjetë muajsh. Kjo u bë e ditur të mërkurën nga organizata.

Jastina “lirohet menjëherë”, thuhet në letër. Një risi absolute në historinë e gjatë të Miss Zvicrës. “Pavarësisht shkeljeve të kontratës me organizatën si dhe me partnerët, u vendos që të mos ndërpritet marrëdhënia e punës pa njoftim,” shkruajnë organizatorët. Por, ka qenë reagimi i menjëhershëm i modeles shqiptare, Bernadeta Anna Nikollbibaj e cila i ka dalë në krahë, Miss Zvicrës dhe menjëherë Jastina i’u ka falenderuar shqiptares, ku si duket modelet janë shoqe te mira.

Paralajmërimet nga organizata nuk do të sillnin asgjë, bile edhe partnerët me të cilët do të ishin kontraktuar, do të kishin paralajmëruar. Javët e tyre të paarsyeshmërisë do ta bënin bashkëpunimin edhe më të vështirë. Në fund, përjashtimi u bë i pashmangshëm për shkak të “shkeljeve të përsëritura”.