Momenti dramatik i shpërthimit të bombës në Siri (Video)

Një bombardim i ISIS në Siri ka vrarë dy ushtarë amerikanë dhe ka plagosur dy të tjerë, po shtetas të Amerikës. Në video shihet sesi shpërthen bomba pranë restorantit, shkruan media e njohur ndërkombëtare “Daily Mail”. Ushtarët amerikanë kanë qenë në restorant dhe se militant të IS ia kanë vendosur zjarrin restorantit. Në pamje, shihet sesi hapet paniku ndër njerëz dhe se disa prej tyre tentojnë të ikin me vrap. Sipas raportimeve europiane e britanike, në këtë sulm kanë vdekur 16 vetë. Pavarësisht qetësimit të situatës tërësore në Siri, sërish atje ka sulme në vende të caktuara.

https://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2019/01/16/5951916901554764650/636x382_MP4_5951916901554764650.mp4