Moti sot në Maqedoni

Në Maqedoni moti do të jetë me vranësira dhe me reshje të dobëta të shiut dhe të borës.

Reshje më të shumta do të ketë pjesa perëndimore dhe jug-perëndimore të vendit ndërsa në pjesë të caktuara do të ketë edhe shfaqje të mjegullës.

Temperatura e mëngjesit do të lëviz nga -2 gradë celsius deri 1 gradë celsius, ndërsa temperatura ditore do të arrijë deri 9 gradë celsius.

Në Shkup dhe rrethinë moti do të jetë përafërsisht i njëjti ku temperatura në mëngjes do të jenë rreth -4 gradë celsius ndërsa temperatura gjatë ditës do të arrijë