Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni do të me vranësira mesatare dhe reshje të borës, sidomos në pjesën perëndimore të vendit. Sipas Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike do të formohet shtresë e borës prej 10 deri 30 centimetra, ndërsa në rajonet malore edhe mbi 50 centimetra.

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin prej -10 deri -3 gradë celcius, ndërsa ato ditore do të jenë në interval prej -5 deri 2 gradë celcius.

Gjatë ditëve të ardhshme moti pritet të jetë i ngjashëm me temperatura të ulëta dhe mjegull nëpër lugina.