Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot do të jetë me diell dhe me erë të dobët në drejtim verior.

Temperatura minimale do të jetë nga 9 deri 18 gradë celsius ndërsa temperatura ditore do të jetë nga 25 deri 33 gradë celsius.

Në Shkup dhe rrethinë moti do të jetë i ngjashëm me diell dhe me erë në drejtim verior ku temperatura maksimale do të arrijë 31 gradë celsius.