Moti sot: Reshjet e dëborës do të vazhdojnë

Sot gjatë para ditës do të ketë reshje të dëborës, ku në pjesët perëndimore dhe atë jugore do të jenë më të bollshme. Në çdo pjesë të vendit do të formohet shtresë e re e dëborës, ku në vendet më të ulta do të arrij trashësinë nga 5 deri në 10 cm ndërsa më të larta deri në 20 cm.