Muhamed Zekiri fillon fushatën…?

Sot ne Bit Pazar takova tregtaret me te cilet biseduam per temat aktuale, per gjendjen e organizimit te tregjeve, si dhe per rregullativat qe dalin nga Ligji per tregeti dhe tregjet e gjelberta. Shumica parlamentare e udhehequr nga LSDM dje e shtyju per nje vite Ligjin per tregeti dhe tregjet e gjelberta.
Jemi ketu te gjejm bashkarishte zgjidhje dinjitoze qe do te jete ne interes edhe te tregtareve edhe orginazitoreve te tregjeve. Bujqit, pensionistet dhe te gjithe tregtaret duhet te jene te qete, bashkarishte do te arrijme zgjidhje qe do te mundesoj perfitime me shume per ta dhe njekoheaishte te luftohet ekonomina e zeze.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158537343829466&set=pcb.10158537344174466&type=3&theater