Mustafo Nano: Albin Kurti po bën flirt të maskuar me myslimanët

Publicisti Mustafo Nano ka thënë se Albin Kurti po bën flirt të maskuar me myslimanët, shkruan Gazeta Metro.

Nano sonte në Zona B ka thënë se kosovarët janë më të zhgënjyer ndaj shqiptarëve në Shqipëri, se sa anasjelltas.

‘’Këtu thonë se kosovarët kur vjen puna te drejtësia, janë më evropian e të kujdeësshëm se sa Shqipëria. Kanë të drejtë që kanë zhgënjime më të mëdha ndaj Shqipërisë’’, ka thënë Nano.
Tutje Nano ka thënë se Albin Kurti po e bën një flirt me myslimanët e Kosovës dhe se shamia e gruas është nënshtrim.

‘’Mungesën e respektit për gratë, Albin Kurti dhe VV e lidhin me fenë. Një grua e mbuluar është një grua e nënshtruar, nuk kam dilema fare. Duket sikur synojnë njëfar flirti të maskuar dhe komunikim me myslimanët pa e shpehur në publik dhe duan ta fshehin dhe kjo manifesohet me qëllim ndaj shamisë. Një grua që mbulohet, nuk është një grua e lirë’’, ka thënë Nano

‘’Është injoranca etyre dhe bota injorante në të cilën jetojnë’