‘My love story’, gjithnjë e më i suksesshëm, këtë të diel do të ndiqni…

Një spektakël me shumë risi, ‘My love story’ protagonist ka shqiptarë që jetojnë në Zvicër. Janë mbledhur djem e vajza për të bërë akoma më interesant këtë spektakël i cili drejtohet nga Meti Bërbatovci e që secilën javë sjellë të reja nga djemt dhe vajzat të cilët krahas angazhimeve të shumta po sjellin program mjaft interesant për shqiptarët jo vetëm atje por edhe më gjerë.

Djemt dhe vajzat të cilat marin pjesë në këtë spektakël më parë kanë pasur eksperienca të ndryshme në jetë, disa prej tyre kanë marrë pjesë edhe në spektakle bukurie derisa disa po bëjnë daljen e parë televizive.

Po si do të duket këtë të diel ‘My love story’? Ndiqni videon në vazhdim…

https://www.facebook.com/778028602/videos/10158170025798603/