“My love story”, së shpejti vjen sezoni i dytë

Spektakli i njohur “My love story” së shpejti do të nisë transmetimin e sezonit të dytë. Tashmë po bëhen pregaditjet e kandidatëve të ri të cilët do të tregojnë historitë e tyre dhe do të sjellin gjëra të reja para ekranit për publikun. Ky emision sezonin e parë ka pasur një shikueshmëri të jashtëzakonshme me kandidat që jetojnë në gjitha trevat por kryesisht kanë dominuar ata që jetojnë në Zvicër, vend ku edhe realizohet emisioni.

Në vazhdim promo:

https://www.instagram.com/p/CTdG0bLjgOS/?utm_medium=share_sheet