‘My team’, hiti më i ri ne Youtube (Video)

Është i ri në moshë po shumë i suksesëshem në industrin muzikore. RROK është djaloshi Kosovar i cili prej kohësh jeto ne Amerik aty ku ka synim dhe tregun e madhe muzikor ne token e premtuar. Pavarsisht që ka vetem dy vite që merret intenzivisht me muzik RROK ka sjell prodhime muzikore shumë cilsore të cilat janë pritur mirë nga publiku. Projekti me i ri muzikor mban titullin. “My Team “ dhe është në bashkpunim me OG Merks. Kënga menjëher pas lansimit ka kapur shifra te larta klikimesh të shoqeruara me komente shumë pozitive.

https://youtu.be/jv0CETI_WL8