Nadi sjell super këngën “Loqka”, dedikim për të gjithë ata që i don

“Loqka loqka ta ha zemrën ta përzi me temen”, kështu thuhet mes tjerash në këngën ritmike e mjaft të bukur që ka sjellë artisti unik Nadi. “Loqka” është titulli i këngës ardhur me një super klip nga këngëtari shumë i dashur, ndërsa mësojmë se dhe 4 projekte të tjera të bukura do të publikohet deri në korrik. Nadi është një prej artistëve meshkuj më të kërkuar të estradës shqiptare dhe kënga më e re e sapo ardhur po pritet mjaft mirë dhe këngëtari ia dedikon të gjithë atyre që e ndjekin dhe e duan.

https://youtu.be/FcuUJOIV6PQ