Naser Ziberi: Nuk merremi me partitë e tjera politike shqiptare, ato garojnë në ligën e dytë

Nuk duam hakun e të tjerëve, por duam ta mbrojmë atë që na takon neve. Kjo garë ka një veçanti të cilën dua ta ndaj sonte me ju. Ne dëshirojmë që në mënyrë të barabartë me dy subjektet të cilat kanë pretenduar dhe ushtruar pushtetin, qytetarëve tu ofrojmë një alternativë të tretë. Kjo është, siç do të thoshte Kryetari Ali Ahmeti, liga e parë politike, ne pretendojmë Kryeministrin. Na prandaj nuk merremi me partitë e tjera politike shqiptare, sepse ato garojnë në ligën e dytë. Ne jemi liga e parë…

Naser Ziberi: Nuk merremi me partitë e tjera politike shqiptare, ato garojnë në ligën e dytë

Naser Ziberi: Nuk merremi me partitë e tjera politike shqiptare, ato garojnë në ligën e dytë Nuk duam hakun e të tjerëve, por duam ta mbrojmë atë që na takon neve. Kjo garë ka një veçanti të cilën dua ta ndaj sonte me ju. Ne dëshirojmë që në mënyrë të barabartë me dy subjektet të cilat kanë pretenduar dhe ushtruar pushtetin, qytetarëve tu ofrojmë një alternativë të tretë. Kjo është, siç do të thoshte Kryetari Ali Ahmeti, liga e parë politike, ne pretendojmë Kryeministrin. Na prandaj nuk merremi me partitë e tjera politike shqiptare, sepse ato garojnë në ligën e dytë. Ne jemi liga e parë…

Gepostet von BDI Dega Gostivar am Mittwoch, 8. Juli 2020