“Ndalon gjithqka”, publikohet kënga hit e kësaj vere (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Finem. Finem sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ Benzi ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Finem e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Finem është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga e re është në bashkëpunim me me artistin SOLO dhe menjëher pas premierës në youtube është vërshuar nga klikimet.

https://youtu.be/OUSYz89RY2s