Nevzat Bejta uron për gjuhën shqipe: Urime e ta gëzojmë!

Nënkryetari dhe personaliteti i shquar i BDI-së, Nevzat Bejta, ka uruar me rastin e publikimit në Gazetën Zyrtare të Ligjit për gjuhët, duke bërë që shqipja të përdoret në të gjitha institucionet qendrore e lokale në Maqedoni.

Z. Bejta ka theksuar se edhe një çështje madhe e shqiptarëve i përmbyll me sukses.

Ja postimi i Z. Bejta në fb:

“Ligj për gjuhën Shqipe shpallet në gazetën zyrtare 🇦🇱
Edhe një çështje madhore për Shqiptarët përmbyllet me sukses.
Urime e ta gëzojmë!”