Nexhi këngë emocionuese për motrën, shumë shpejt projekti i ri

Ka qenë idea babait të tij që e ka krah të djathtë dhe ai vetë për t’ia kushtuar një këngë motrës, e në fakt kënga po pritet mjaft mirë e motra është emocionuar shumë. Fjala është për artistin Nexhbedin Gaxherri-Nexhi dhe këngën e bukur ardhur me klip “Mori motër lum që t’kam”, këngë punuar nga studio Xheni në Shkup e me tekst idea vetë artisti shkruar nga Nevruz Zymeraj, e video punuar nga Dart Channel. Por mësojmë se këngëtari ka gati e do të vijë shumë shpejt me një super projekt veror.

https://youtu.be/UNubUH4wNaA