Nga mesnata janë rritur çmimet e derivateve

Çmimet me pakicë të benzinave “eurosuper BS-95” dhe “eurosuper BS-98” nga mesnata janë rritur për 2.5 denarë, “eurodizeli” për 3.5, ndërsa çmimi i vajit ekstra i lehtë për amvisëri për katër denarë në litër, vendosi Komisioni Rregullator për Energjetikë. Një litër “eurosuper BS-95” do të kushtojë 61 denarë, “eurosuper BS-98” 63 denarë, “eurodizel” 58..50, ndërsa vaji ekstra i lehtë për amvisëri 47.50 denarë.