Ngritet padi penale ndaj një 16-vjeçari në Maqedoni për posedim të armëve

Zyra e jashtme për punë kriminalistike – Gostivar ka ngritur padi penale kundër një 16-vjeçari nga fshati Sence i Mavrovës.

Ai dyshohet se ka kryer veprën penale “mbajtje pa leje të armëve dhe tregti me lëndë shpërthyese”.

Nga MPB informojnë se më 7 dhjetor në fshatin Sence, nga ana e zyrtarëve policorë është kryer kontroll në shtëpinë e të paditurit, ku janë gjetur dhe konfiskuar katër armë.