Nis revolta në LSDM, kërkohet përgjegjësi nga Kiracoski dhe Kitanov

Pas deshtimit ne zgjedhjet presidenciale ku LSDM bashke me shume parti ne pushtet nuk treguan rezultate te mira per garen e presidentit kane nisur ne rrjetet sociale te drejton gishtin ka shume funksionare te LSDM per deshtimin ne keto zgjedhje. Zoran Kitanovi dhe Aleksandar Kiracovski jane dy figurat me te goditura qe kritikohen pas deshtimit ne zgjedhjet presidenciale. Edhe pse Kitanov nuk eshte ne instanca te larta partiake, por ai eshte kritikuar si drejtori qe nuk ju sherbeu qytetareve se bashku me shume bashkepartiak te tjere qe morren edhe goditjeb me te rende dje ne zgjedhjet presidenciale. Ndryshe me 5 maj serish do te perballen Stevo Pendarovski dhe Gordana Siljsnovska..