Një i punësuar me thikë ka kërcënuar kolegen e tij në Agjencinë për media

Një i punësuar në Agjencinë për shërbime audio dhe audiovizuele, dje në vendin e punës me thikë i është kërcënuar një kolegeje

“Dje në ora 14:48, Sh.T ka denoncuar se në zyrë në rrugën “Maqedonia” në Agjencinë për shërbime audio dhe audiovizuele, kolegu i saj N.Z e ka kërcënuar atë verbalisht dhe më pas me thikë. Zyrtarët policorë kanë dalë në vendin e ngjarjes. Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër N.Z dotë ngritet padi adekuate penale”, njoftuan nga MPB