Një klip me skena të nxehta për këngën ‘Lej skenat’ nga Gasso dhe Dj Escoman (Video)

Një këngë ritmike e bukur dhe me mjaft shije, si dhe një videoklip mjaft provokativ që rezulton në bazë të fabulës së këngës është sjellë nga reperi i njohur Gasso në bashkëpunim me një nga dj më të njohur në Kosovë, Dj Escoman të titulluar ‘Lej skenat’. Që nga dalja kjo këngë është kthyer në një hit për shkak të rimit të bukur dhe performancës së jashëtzakonshme nga Gasso. Në vazhdim ndiqni hitin:

https://youtu.be/RKptJP7PlDQ