Një super baladë po vjen nga artistja Mera Zymeri

Artistja e njohur Mera Zymeri sapo ka finalizuar projektin më të ri muzikor. Mësojmë se do të jetë një baladë vërtetë e bukur punuar nga Kreshnik Avdiu me muzikë dhe tekst ndërsa orkestrimi nga Ardian Kastrati. Kënga do të ketë dhe një klip të bukur punuar në Gjilan nga BugProductione pritët do publikohet shumë shpejt.