Një super këngë e bukur shqiptare sapo erdhi nga Prendo

Një super ide që nga teksti e deri te klipi, një këngë që do të këndohet dhe jetohet gjatë brez pas brezi. Kjo është kënga ardhur me klip nga artisti Prendo Rrasi me titull “Jam shqiptar”. Prendo ka bashkëpunuar me mjeshtrit për muzikë dhe tekst Ilir Berani për orkestrim Ardian Kastrati e klipi punuar mjaft bukur duke iu përshtatur tekstit nga EMFcreative. Mjafton të klikoni në këngën e sapo publikuar në youtube dhe do të bëhet vërtetë e juaja si një prej këngëve më të dashurura ashtu siç duhet të këndohet shqip.