Një vit ndarje nga jeta e veprimtarit të madh të çështjes kombëtare, Jonuz Musliu

Një vit ndarje nga jeta e veprimtarit të madh të çështjes kombëtare, ish-të burgosurit politik, ushtarit e komandantit të UÇK-së, oficerit të lartë të TMK-së, Perfaqësuesit Politik e Komandantit të UÇPMB-së, Kryetarit të Kuvendit Komunal të Bujanovcit, Kryetarit të Këshillit Nacional dhe Liderit emblematik të Luginës së Preshevës, shokut e mikut tim të madh, të pavdekshmit Jonuz Musliu.

Ismet Sylejmani Prishtinë, më 18 Janar 2019!