Një vokal i mrekullueshëm si Fedi, ndez atmosferën me potpurinë e fundit (Video)

I ka hyrë muzikës si i ri dhe po ndërton karierën e tij me një vokal të mrekullueshëm. Fedi, për këtë fundvit vjen me një potpuri në duet me Majlindën, projekt ky i orkestruar nga Egzon Bajraliu ndërsa producent ekzekutiv Flori Cocaj.

Fedi me këtë po godet në pikë për shkak të këngëve të përmbledhura që ka vendosur t’i paraqesë para publikut por që pas festave ai të vijë edhe me projekte të tjera. Për të dëgjuar më shumë këtë projekt të mrekullueshëm mjafton të klikoni në videon në vazhdim: