Një yll si Dod Kalaj, balada e tij më e preferuara e momentit

Me muzikë dhe orkestrim nga Hekuran Prenaj dhe tekst nga Besnik Zikolli, këngëtari i njohur Dod Kalaj ka sjellë një baladë të mrekullueshme të cilën e ka titulluar Prej teje, ku e ka realizuar edhe me klip nga XIFilms.

Projekti është i disatë me rradhë për këngëtarin i cili nuk do ndalet me kaq pasiqë së shpejti do të vijë me një tjetër megaprojekt të cilin e ka gati.