Njihuni me menaxherin me të ri në Kosovë!

Estrada kosovare përveç talentet e ri të cilët po i bashkëngjiten ka edhe menaxhera të suksesshëm të cilët iu qëndrojnë prapa.

Në këtë rast mund ta përmendim 23 vjeçarin nga Gjilani, Milot Ahmetin.

Ai është i ri në këtë fushë, atë mund ta shohim shpesh herë në shoqëri të artistëve të njohur shqiptar.

Së fundi, ai ka qenë i pranishëm në Tiranë ku është takuar me aktorin Drilon Hoxha dhe ish drejtorin e Top Channel Erion Ylli.