Njihuni me Reealt, reperi shqiptarë që po bën namin (Video)

Djaloshi Kosovar të cilin po e dëshirojnë artistët ndërkombëtarë për duete, është reperi i talentuar Realti i cili pas projektit të parë rrugëve që pati goxha një sukses të mirë, tani ka sjellë edhe projektin e tij të dytë i cili titullohet ‘Me dy’ që për pak kohë ka arritur shifra të mëdha në youtube dhe ka pasur pëlqyershmëri të madhe nga publiku.

Rialt Muhaxheri i njohur me emrin skenik Reealt ka thënë se është ftuar nga disa label shqiptarë dhe të huaj po për të cilët ende nuk ka vendosur që të jetë pjesë e tyre.

Ai gjithashtu ka thënë se është ftuar edhe nga disa artistë të huaj për duete e një të tillë e ka përfunduar dhe tani pritet edhe projekti i dytë të finalizohet të cilat do të realizohen edhe me videoklip nga Time Pictures dhe A-Group Prishtinë me producentin e njohur shqiptarë Nurtell dhe reperi Ghulo.

https://youtu.be/OLA8PDxQ8EM