Njihuni me talenten e re të muzikës (Video)

BDI
728x90

Ajo është lindut e rritur në Gjermani. Bëhet fjalë për artistja e re dhe të talentuar Elsa, e cila sapo ka publikuar projekt me te ri muzikore.

Kënga është punuar nga Shpeta Sounde ndërsa teksti në gjuhën gjermane nga Katharina Seidel.

Ky projekt është finalizuar edhe me videoklip nga Urban Graphics.

Përndryshe Elsa është shfaqur shume stil madje ka venë në pah zërin dhe talentim e saj në muzikë.

BDI