Njoftim Shoqata Çamëria Kosovë

Te nderuar Qytetarë, Veteran dhe Bashkluftetarë
Shoçata Çameria Kosovë
me gjithë Deget ne Diasporë dhe ne Usa 🇺🇸 pas një takimi që patëm të gjitha deget e Diaspores unanimisht u pajtuan që kryetari i Shoqates Çamëria Kosovë zotri Nexhmi Muçiqi të kandidojë për Deputet dhe të na përfaqsoj në parlamentin e Kosovës.
Nexhmi Muçiçi se bashku me nji grup shokësh para tri vitesh u Themelua shoqata çameria Kosovë ku qe nga themelimi i shoqates deri me sot kem arritur nji numer te madh te antarve ku kan kaluar mbi 80,mij antar.
Gjat ketyre Tri vitesh ne arritum qe te perfshihem ne ter Diasporen ku arritum dhe andej Atlantikut ne USA 🇺🇸
Ku Shoçata Çameria Kosovë ka Deget e saj ,
Kjo arritje e madhe mbrenda tri vitesh u arrit fal vullnetit te mir dhe sinqeritetit ku zhvilluam shum aktivitete Kombtare duke i perfshir gjithë trevat shqiptare .
Kshtu qe Kryetari Nexhmi Muçiçi i Duhet Kosoves i duhet gjith shqiptarve dhe duhet ta ket vendin ne Parlamentin e Kosoves ku e kem Besimin e Plotë se siq punoj qe tri vite pa as nji interes personal por vetem per qështje kombtare dhe si Depotet do jet dhe me shum aktiv vetem per te miren e qytetarve dhe gjith shqiptarve.

Kryetari i Shoçates Çameria Kosovë Dega Austri

Bajram Rama.