Nuhi nga Bogovina: Shpatat për ngjarjen e 27-prillit u gërshetuan në shtabet e policisë

Sonte në prezencë të strukturave të Larta të Bashkimit Demokratik Për Integrim u hap shtabi në Komunën e Bogovinës i cili do të funksionoj në kuadër të zgjedhjeve Presidenciale 2019.

I pranishëm në këtë eveniment ishte edhe zëvendës Ministri i punëve të Brendshme Agim Nuhiu i cili theksoi se maja e krizës në Republikën e Maqedonisë veriore ishte nata e përgjakshme e 27-prillit.
Nuhiu, por ne nuk ishim vetëm sepse kishim Ali Ahmetin,kishim konceptin e Bashkimit Demokratik për Integrim.Shpatat nuk u gërshetuan në shtabet e partisë por në shtabet e policisë dhe kjo vetëm e vetëm që mos ti luhatet karikja ish kryetarit të parlamentit-theksoi ndër të tjerat Z.Nuhiu.