Nuk e besoni çfarë klipi ka realizuar Argjend Heta!

Ai është një artist i ri por mjaft i talentuar që ka hyrë në tregun shqiptar e ka fituar mjaft simpati dhe ndjekës. Ky është Argjend Heta ku mësojmë se për pak ditë do të vijë me këngën e tij më të re realizuar me një videoklip shumë të bukur, ku në bazë të fotove shohim vërtetë një video që mezi po e presim. Mësojmë se kënga do të jetë baladë dhe për më shumë na duhet të presim kur të vijë me video në kanalin Youtube. Deri tani artisti ka disa këngë mjaft të bukura që ende dëgjohen dhe pëlqehen si : “Si vera”, “Si diamant”, “Te quero”, “Zemra jem” etj.