“Nusja qika” nga Gjon Ukaj dhe Mario Mc super hit

“Nusja qika”, kështu quhet projekti më i ri ardhur me video nga artisti që nuk ndalet me hite, Gjon Ukaj ku këtë herë ka ardhur në bashkëpunim me Mario Mc. Orkestrimi dhe përpunimi muzikor nga Alban Furtuna, pjesa rep e tekstin nga Mario Leka (Mario Mc), ndërsa video është punuar nga BUG Production. Kënga është mjaft e bukur dhe ritmike dhe ka nisur të pëlqehet mjaft drejt një hiti veror.

https://youtu.be/Y98d3c0MFqY