Nxënësit e Sh.F.”Ismail Qemali”,vizitojnë drejtorin e Ansamnlit Shkodran Tolaj

Sot ne zyrat e Ansambli te kengeve dhe valleve popullore shqiptare pritem disa mysafir me special, nxenesit e klases se katert te shkolles fillore Ismail Qemali te shoqeruar nga mesueset Flora Qorolli dhe Refkije Sherifi.
Nxenesit u priten nga Drejtori Shkodran Tolaj i cili u ndje tejet i lumtur nga vizita e femijeve me te cilet realizoi nje bisede te shkurtet rreth njohurive te cilat nxenesit shprehen per kengen dhe vallen shqipe,dhe se bashku me drejtorin kenduan nje kenge, ku drejtori Tolaj theksoi se femijet jane ardhmeria jone dhe se ne te ardhmen ju do te perfaqesoni ansamblin si kengetar,valltare e instrumentist te rinje.
Si dhurate, drejtori Tolaj nxenesve u dhuroi njeren nga Cd-te me kenge dhe valle te ndryshme te ansamblit.