Ohri ka dhënë dorëheqje nga programi i fundvitit për shkak vdekjes së kryetarit, Jovan Stojanoski

Qyteti i Ohrit informon se ka dhënë dorëheqje nga programi i fundvitit për shkak vdekjes së kryetarit në kësaj komune, programi do të realizohet vetëm për fëmijët.

“Me rastin e vdekjes së kryetarit të Komunës së Ohrit, Jovan Stojanoski, ju informojmë se do heqim dorë nga projekti që filloi vitin e kaluar për fundvit ‘nga 20 deri në 20’ që mbahet nga 20 dhjetori deri në 20 janar, edhe përkundër asaj se programi ishte paplanifikuar dhe artistët ishin zgjedhur”, informojnë nga Komuna e Ohrit