Organizohet koncert madhështor nga artisti Artan Kastrati

Më datë 20.12.2018, ora 20:00 do të organizohet koncert madhështor nga Artisti i njohur Artan Kastrati nga Shkupi.

Koncerti do të mbahet në sallën e Tv21 në qytetin e Shkupit, i cili është organizuar dhe sponzorizuar nga ana e Ministrisë së Kulturës të Maqedonisë si dhe nga Televizioni 21.

Hyrja në koncertin e së ejntes do të jetë falas.