Osmani: Filluam ditën e parë të Samitit historik në Londër

“Filluam ditën e parë të Samitit historik në Londër me Ish Sekretarin e NATO-s Lordin Robertson dhe Gjeneralin e forcave të NATO-s gjatë konfliktit të vitit 2001, gjen. Spunner.

Perkujtuam rolin e aleancës në garantimin e paqës gjatë luftrave ballkanike, në nënshkrimin e marrëveshjes së Ohrit dhe veçanërisht rolin e NATO-s për të ardhmen nëpërmjet nenit 5 të traktatit i cili përcakton qartë vijën mbrojtëse nga çdo rrezik i të ardhmes!” – thotë Osmani