Pak çaste nga “Havana” e John Shahut!

Pak ditë më parë u fol për rikthimin e John Shahut e qenka shumë e vërtetë. Nën kujdesin e “Don Production” John-i ka publikuar coming soon-in e këngës së tij më të re. E kanë titulluar “Havana” është plot ngjyra, plot ritëm dhe pasi John e ka publikuar atë edhe ne po e sjellim për ju..! Ndërkohë që presim klipin e plotë ja dhe coming soon-i i “Havana”..!

http://intervista.al/web/wp-content/uploads/2019/02/776BD517-4996-49B9-8D89-201E5E68AEA9.mov