Pallati në Durrës zhytet nën tokë nga tërmeti

Një pallat në lagjen numër 6 të Durrësit ka pasur dëmtime në masë shumë të madhe.

Dy kate të pallatit janë zhytur nën tokë dhe raportohet për katër persona të cilët gjenden të bllokuar në këto dy kate të godinës.

Është tej mase e vështirë që skuadrat e shpëtimit të ndërhyjnë për shkak të frikës nga shembje të tjera që mund të rrezikojnë jetën e banorëve por edhe pjesëtarëve të forcave të shpëtimit.