Parashikimet e Burdushit rreth pandemisë së koronavirusit dhe krizës politike (VIDEO)

Parashikimet e Burdushit rreth pandemisë së koronavirusit

Mjeku popullor i njohur si Burdushi ka treguar parashikimet e tij rreth pandemisë së COVID-19.

A mund të shërohet koronavirusi nga mjekët popullor? A e ka gjetur Burdushi “ilaçin” e koronavirusit?

A po kërkojnë ndihmë nga ai qytetarët të shërohen nga kjo sëmundje? Kur do të përfundojë koha e virusit?