Pas 40 vjetëve, po vjen vazhdimi i filmit “Screaming”

Një lajm i shkëlqyer për fansat e romanit të Steven Kingit – vazhdimin e filmit “Screaming” do të arrin në muajin nëntor në kinematë botërore.

“Doktor Sleep” është një vazhdim i kultit “Shivering”, i ndjekur nga një i rritur Dany Torans, i cili lufton alkoolizmin dhe demonët nga e kaluara.

Duke punuar në spital, ku një pacientë misterioz “i droguar” ku jeta u ka ardhur në pikën e fundit, me ndihmën e “rrezatimit”, bën që t’i rikthehen jetës.

Torrance do të duhet të arrijë në pjesët më të thella dhe më të errëta të vetes dhe me ndihmën e vajzave me të cilat bën lidhje telepatike, mundi demonët.

Rolin kryesor do të luhet nga Juan Megregor, ndërsa në pjesët tjera do të shfaqet Rebecca Ferguson dhe të tjerë.

“Variety” shkruan sot se filmin do ta shikojmë më herët se sa ishte parashikuar. Megjithëse, premiera ishte planifikuar për vitin e ardhshëm, ai do të arrij në nëntor të 2019.

Regjia i është besuar Mike Flanaganit, i cili më parë ka përshtatur në film rrëfimin e romanit “Gerald Plays” i prodhuar nga Netflix.

https://youtu.be/S014oGZiSdI