Pastrohen trotoaret në Komunen e Kërçovës

Pas reshjeve të mëdha të borës, çdo rrugë në Kërçovë u pastrua nga bora dhe sipas të dhënave që kemi tē gjitha rrugë janë të pastruara dhe mund të levizet. Sot gjithashtu pastrohen edhe tretoaret e qytetit!